Wordt u onze nieuwe sponsor?


Zonder sponsoren geen vereniging!

Wij zijn er van overtuigd dat wij u een enthousiaste vereniging presenteren met diverse mogelijkheden op een unieke locatie in de regio.

Ieder jaar worden er door de leden van de Garderruiters diverse wedstrijden en evenementen georganiseerd. Uw naam kunnen we daaraan verbinden. 

 

Alles is mogelijk

Sponsoring is voor ons heel belangrijk en u krijgt er veel voor terug. Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Download hiernaast de mogelijkheden.

Wij zijn u dankbaar!

 

Financieel creatief

Ook worden er door de vereniging andere manieren gezocht om inkomsten te verkrijgen, zoals het verhuren van de accommodatie. Dat kan de rijhal binnen zijn, de kantine, het buitenterrein of alledrie. Te denken valt aan een verjaardag of familiedag. Er is veel mogelijk, want er is ruimte genoeg in en om het gebouw.

Arnd Bronkhorst uit Garderen gebruikt de accommodatie bijvoorbeeld regelmatig voor zijn workshops paardenfotografie en ook worden er door bedrijven managementtrainingen met paarden gegeven. 

 

Sponsoring is een eenvoudige en doeltreffende manier om uw naamsbekendheid te vergroten

Uw aanwezigheid als 'goodwill ambassadeur' die clubactiviteiten stimuleert in onze regio blijft zeker niet onopgemerkt. Wij doen er alles aan om uw naamsbekendheid te vergroten. Dit start al met een mooi bord in onze binnenmanege. Wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Download hier onze mogelijkheden.